vrijdag 12 november 2010

Over mij

Mijn naam is Johan Caneel en ik woon in Tiel, midden in het land en tussen de grote rivieren. Ondertussen loop ik al heel wat jaren mee en neemt het vissen nog steeds belangrijker plaats in in mijn leven. Wat ik als kind heb opgepakt heeft me nooit meer losgelaten. Wel zijn de accenten verschoven en ligt nu reeds geruime tijd op het roofvissen. Ook heb ik in "hengelsportland" verschillende bestuurlijke functies vervuld en zodoende veel contacten.

Op http://www.totalfishing.nl/ worden mijn verslagen van de visdagen gepubliceerd in de column "Weerspiegeling op het water". 
Tevens doe ik verslag Facebook:  https://www.facebook.com/fishingguide.johan

 Vissen doe ik door het hele land en bij gelegenheid ook in het buitenland. Ik was in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Duitsland, Engeland, Ierland en Canada. Ook hierbij ligt  het accent op het roofvissen.

Bij het vissen maak ik gebruik van mijn aluminium visboot en de bellyboat.
Behalve door het vissen zelf, word ik geboeid door fotografie en hengelsportboeken.
Ondertussen vult de verzameling hengelsportboeken heel wat meters boekenplanken.
De totale beleving van het buiten zijn, het zien en ervaren, maakt het vissen voor mij tot een geweldige activiteit. Hierin neem ik anderen graag mee.