vrijdag 12 november 2010

Voor wie?

Vissen is voor alle leeftijden !

Voor kinderen is het behalve zeer rustgevend ook heel leerzaam en spannend. Vaak is voor hen alles nog nieuw en iets dat ze samen met anderen kunnen doen en delen. Ze kunnen onder begeleiding op een goede manier met de vissen leren omgaan en het materiaal goed leren gebruiken. En natuurlijk ingewijd worden in de geheimen van wat zich onder water afspeelt.

Dan is er natuurlijk de categorie volwassenen. Zij die gewoon even afstand willen nemen van de dagelijkse stress en beslommeringen of die in het vissen hun hobby hebben gevonden. Dit kan eenvoudig maar ook zeer geavanceerd zijn. Ontspannen kan betekenen dat je ook even je verhaal kwijt wilt. In dat geval is het plezierig dat er een luisterend oor is.

Voor ouderen, die willen genieten van de rust en de vrije tijd, is het een geweldige ontspanning. Voor hen die gaan genieten van hun pensioen en iets nieuws willen oppakken, is vissen zeker aan te bevelen. Je kunt er met de auto op uit gaan, maar evengoed aan een sierwater voor de deur gaan zitten. Voor hen die hun oude hobby nieuw leven willen inblazen is het dikwijls opnieuw kennis nemen van de veranderde regelgeving en de weg vinden in het woud van materiaal dat de hengelsportzaken aanbieden