Pages

zondag 20 januari 2013

18 januari 2013 Als vismaten deel je lief en leed!

Vrijdag 18 januari 2013.

Aan het einde van de middag komt er een mail van Lucien, mijn vaste vismaat. Hij heeft zijn echtgenote, Caroline, na een langdurige en slopende strijd moeten laten gaan. Haar hart was al jaren een grote zorg en het falen zorgde ervoor dat ze de achterliggende jaren meerdere keren op het randje van de dood zweefde. Ze bleef knokken en hield vol, voor haar kinderen en haar man. Maar deze strijd kon niet eindeloos worden voortgezet en daarom besloot ze dat het genoeg was geweest. In het bijzijn van man, kinderen en directe familie is ze ingeslapen en heeft ze eindelijk rust gevonden.

Op meerdere sites wordt er aandacht geschonken aan dit verdrietige en pijnlijke feit. Onderstaande link brengt u bij Metersnoeken.nl. Dick van Hattem heeft hierop een uitgebreid verslag geschreven. Zodoende kunnen allen die Luus zo goed kennen van zijn enthousiaste verslagen, kennis nemen van dit drama en het gegeven dat Luus voorlopig wel iets anders aan zijn hoofd heeft dan vissen.

Overlijden Caroline de Kroon, slechts 42 oud.

Woensdag 23 januari heb ik Luus bezocht om afscheid te nemen en zaterdag 26 januari vindt de crematie plaats. Heftige emoties en veel pijn en verdriet voeren nu de boventoon.

Ik heb voortdurend contact met mijn vismaat en hoop spoedig iets met hem te kunnen ondernemen om even tot rust te komen.