Pages

maandag 2 juni 2014

1 juni 2014 Op stap met een profi ?

Reeds een jaar geleden had ik Detlef aan te telefoon omdat hij samen met zijn zoon eens een dag met een "profi" op stap wilde om te leren. Dat heeft enige tijd geduurd, omdat er iets onverwachts tussen door kwam, maar nu was het zover.

De start van deze dag had ik nooit kunnen bevroeden. De trailerhelling waar we hadden afgesproken, bleek tijdelijk gesloten. Dus op naar een andere en snel de boot erin. Bleek de motor niet te willen starten, terwijl die juist weer een beurt had gehad. Misschien wel juist daardoor, maar in ieder geval werd de motor ineens wakker om daarna weer te draaien als een zonnetje.

Het feest kon beginnen en het werd me een dag die ik niet zo snel zal vergeten en naar ik aanneem Robert en zijn vader ook niet. Want ik heb ze achteraf toch een serie mooie foto's kunnen doen toekomen.

Wordt vervolgd.