Agenda
Het seizoen schiet al weer op. De zomerse temperaturen zijn nu definitief voorbij. De winter is gearriveerd, althans op de kalender. De stroming in de rivieren begint eindelijk weer op gang te komen.  Alle trailerhellingen kunnen worden gebruikt. Nu maar hopen dat de vis zich laat verleiden.

Willem met een fraaie herinnering aan zomerser tijden.


********

De Tomasco Pikefighter 465 is ondertussen al weer drie seizoenen  in de vaart. De combinatie met de Subaru Forester gebruikt bevalt uitstekend. Geen helling is nu nog te steil.

Volgend jaar (2016) wil ik de 30 pk vervangen door een buitenboordmotor met 50 pk. Dan heb ik mijn wensen ten aanzien van de boot vervuld. Meer power, om ook op het grotere water goed uit de voeten te kunnen en met twee zwaardere gasten ook lekker vaart te kunnen maken.

Op Total Fishing is een zevental artikelen gepubliceerd over het eerste jaar gidsen met de Tomasco. Hierin wordt een beeld geschapen van enkele gasten en avonturen die het afgelopen seizoen zijn gepasseerd.

Een jaar op stap met de Tomasco 1

Ondertussen biedt Total Fishing ook plaats aan mijn column onder de naam "Weerspiegelingen op het water". Hiervan zijn er ook al meerdere gepubliceerd. Één ervan is Weerspiegeling op het water / Afstand houden. De overige vindt u in het archief.