Pages

maandag 30 juni 2014

30 juni 2014 werken Casper en René keihard voor een goede score

Casper vindt dat zijn vriend René wel een visdag heeft verdiend voor zijn verjaardag. Deze wordt omgezet in een mooi resultaat, waarbij René bovendien de meeste vissen voor zijn rekening neemt. Overigens is hij van mening dat zijn grondelingetje van amper 5 cm ook mee moet tellen. Dit kun je de jarige toch niet weigeren!

We begonnen met vreemd ogend voorwerp aan een nadere inspectie te onderwerpen. Het gaf de indruk om een drijvend afscheidsboeket / ter nagedachtenis, te gaan.
Zo maak te iedere keer wel iets mee dat je nooit eerder hebt meegemaakt.We hebben onze visdag ingezet met een dikke dertiger baars die al na enkele minuten de plug wist te vinden. Daarna werd het echt werken. De plonzende roofbleien wilden helaas niet meewerken.

 Maar twee windes wisten onze boot wel te vinden, evenals een aantal snoeken, een dikke veertiger baars en de snoekbaars die naar het zich aan liet zien twee pluggen tegelijk te grazen had genomen.In totaal kwamen vingen we 12 vissen en misten we er nog enkele. Maar zeker zo belangrijk was de fijne dag die we samen hadden en al het onverwachte waar we ons over hebben verheugd.