Pages

dinsdag 16 augustus 2016

13 augustus 2016 Een reuze gezellige dag met beperkte vangsten.


Samen genieten van en met elkaar.
Vandaag bracht JP zijn echtgenote mee. De kinderen waren elders in goede handen en het stel maakte er een compleet weekend van. Eerst een dag vissen en daarna richtig het strand om de zondag door te brengen. Alleen over de eerste dag kan ik berichten. Er kwamen uiteindelijk 7 vissen in de boot. de snoeken en snoekbaarzen lieten volkomen verstek gaan. Vijf baarzen en twee windes maakten het desondanks tot een gezellige en geslaagde dag.

Fraaie winde voor JP
De ontmoeting is al leuk en het duurt niet lang dan zitten we op het water. We slepen lekker relaxed wat oevers af. Dit biedt de gelegenheid rustig met elkaar te spreken en ondertussen altijd de kans dat er actie op de hengels komt.

Die actie komt er dus ook en zelfs meerdere malen. behalve mooie baarzen komen er ook twee windes in de boot. Heel gek eigenlijk dat de snoeken en snoekbaarzen het af lieten weten, evenals de roofblei. Waarschijnlijk ten gevolge van de weggevallen stroom en de stijgende watertemperaturen.

Een leuke herinnering aan een gezellige visdag.
Het werpend vissen en verticalen wilde derhalve ook niet lukken. Maar we waren uiteindelijk niet ontevreden. Bovendien ontmoeten we Reinier die ons samen mooi op de foto kon zetten. Hij wist nog wel een fraaie roofblei en een snoekbaars te vangen, zo vernam ik later.Hoewel het weer niet zomers was, hadden we wel het gevoel.

Vooral veel plezier hebben we ervaren.


Bijgaand nog een paar foto's die een mooi beeld schetsen van het gebeuren, maar vooral van het plezier dat we hebben ervaren.