Pages

zondag 9 september 2018

9 september 2018 Een week later is het nog steeds goed wat de vangsten betreft.

Hier kom je natuurlijk graag voor terug.
Een week later is Roel al weer van de partij. Tja niet verwonderlijk natuurlijk als je de smaak echt te pakken hebt en in ernstige mate besmet bent met het visvirus. Waaraan ik zelf uiteraard ook onderhevig ben.

Bingo, 40+
We gaan dezelfde stek dus nog een keer aandoen. Hoewel de vangsten plotseling kunnen veranderen, blijken we deze keer in de roos te schieten. 31 vissen geeft de teller aan het einde van de dag aan en drie soorten: de bekendste rovers.

Hier kan Roel wel om lachen, zeker als je uitdaagt
We hebben weer eens een superdag en vangen 26 baarzen. vele kleine, maar ook weer enkele forsere exemplaren. Dus volop actie en mooie aanbeten.
Ook leuke snoeken zijn van de partij.
Mooie aanbeten krijgen we ook van de snoeken, die vandaag een stuk actiever zijn dan eerder. Nu krijgen we er vier in de boot. Ik ben er blij mee, want ze lieten de laatste tijd toch wel erg weinig van zich horen. Vandaag dus niet en is het alleen nog wachten op een snoekbaars.
Hij blijft maar lachen, onze Roel.
Deze komt ook nog langs en het blijft ook bij dit ene exemplaar. Gelukkig is het ook een behoorlijke vis en hoeven we deze niet voor een half te rekenen.😀
Steeds minder kleren volstaat.Omdat deze techniek de favoriete techniek van Roel is, zijn we op het juiste moment op de juiste plaats. We sluiten de dag dan ook af met veel voldoening en het verlangen het snel nog een keer over te doen.Er is veel meer om van te genieten, zoals je kunt zien.