Pages

donderdag 13 september 2018

13 september 2018 Helaas worden alle inspanningen vandaag nauwelijks beloond

Huub was een paar weken erg enthousiast en maakte direct een nieuwe afspraak. En zo troffen we elkaar mooi op tijd bij de helling bij mijn favoriete stek. Voor de duidelijkheid, mede vanwege de omgeving. De vangsten zijn net als elders onvoorspelbaar, hoewel je hier alles vangen kunt dat je kunt bedenken qua roofvis.

Een paar weken eerder lukte het wel.
Vandaag bleek weer eens de onvoorspelbaarheid van het vissen. Gisteren zat de neergaande trend er elders al in en nu was het helemaal treurig. Slechts twee baarzen wisten we te vangen. Een echte off-day zullen we maar zeggen.

Hier zien we weer naar uit, in het neiuwe seizoen.
Zo'n dag leent zich ervoor om te variƫren en van alles uit de kast te halen om toch vis aan de schubben te komen. En dat hebben we gedaan. Helaas leverde dit vandaag dus weinig op. En omdat Huub fysiek
 gevoelig is voor de weersomstandigheden, zal het wel geruime tijd duren voordat we elkaar weer treffen. 

Het is natuurlijk jammer dat zo'n laatste dag dan zo uit pakt. Dat hoort echter ook bij het vissen. gelukkig helpen de foto's van voorgaande keren ons herinneren aan de dagen die wel succesvol waren. En zien we uit naar het nieuwe seizoen om nieuwe kansen aan te grijpen.